Sales Popup
Surat, Gujarat
6 hours ago

REGLER

Jentekveld har fire kategorier, som har hver sin farge på kortene. Man trekker kort på tur etter klokken. Den som trakk kort sist bestemmer hvilken kategori nestemann må trekke.

Her er reglene for de ulike kategoriene.
Inneholder 5 påstander. Alle spillerne holder fem fingre oppe, og for hver påstand de har gjort tar de ned en finger. Den som har færrest ngre når alle påstandene er lest opp vinner. De andre må drikke tilsvarende slurker som antall fingre de er unna den som vant.
Den som trekker kortet blir satt på prøve. Man får utdelt et tema og har 30 sekunder til å si f.eks 7 ting som hører til temaet. Dersom man klarer riktig antall innenfor tiden slipper du å drikke. Per ting du ikke klarer å si innenfor tiden, er én slurk du må drikke!
Gir spilleren som trakk kortet en utfordring du må utføre, eller valget om å drikke. Det kan være alt fra å gå i spagaten til å ringe foreldrene dine og fortelle at du er gravid. Valget er ditt, men å gjennomføre utfordringen vil alltid være morsomst!
Inneholder en påstand, spilleren som trakk kortet skal kaste medfølgende ball til den påstanden passer best. Den som mottar ballen må drikke.